cerascreen

Matreaktionstest

På grund av antal prover och tiden som krävs för vissa prover kan inte varje prov analyseras i vårt laboratorium varje dag. Enbart matreaktionstestet analyseras varje dag. Av tekniska skäl kommer du att få ditt resultat senast en arbetsdag efter provanalysen.

Observera att vårt laboratorium inte har öppet under helgdagar och att detta kan orsaka förseningar i processen. Om detta inte gav svar på din fråga, var god kontakta oss via mail. Uppge ditt test-ID, typ av test, ditt namn och din e-postadress.