cerascreen

Jag har inte fått något bekräftelsemail för aktivering av mitt konto.

Kontrollera först att verkligen har ett användarkonto hos oss. Du kan även beställa våra produkter utan att skapa ett konto. Om du inte kan skapa något nytt konto, kontrollera först din spamfolder. Om det inte finns något bekräftelsemail där kan du begära ett nytt bekräftelsemail. För att göra detta, gå till https://my.cerascreen.com/users/confirmation/new Ange din e-postadress och klicka på knappen "Skicka bekräftelsesinstruktioner på nytt". Om det inte kommer något bekräftelsemeddelande var god och kontakta oss.