Rabattkoderna för Cerascreen går vanligtvis bara att använda en gång och endast för en viss produkt. Precis nedanför kupongkoden kan du se för vilken produkt du kan använda koden. När du har bestämt vilka produkter du vill beställa kan du se dem i din kundvagn. Efter att ha godkänt våra användarvillkoren kan du fortsätta till utcheckningen. Här har du möjlighet att ange rabattkoden i fältet (se bild). {IMG}  Efteråt klickar du på knappen Apply. Om problemet inte blir löst, vänligen kontakta oss via email på help@cerascreen.de.