cerascreen

Hoe maak ik een klantenaccount aan?

Indien u zich met een computer aanmeldt:

Op de website www.cerascreen.nl vindt u boven rechts de link voor „my cerascreen“. Zodra u deze link aanklikt, verschijnt de login pagina. Indien u een klantenaccount wenst aan te maken, dient u op de link „Registreren te klikken. Als u "hier“ klikt, sturen we u rechtstreeks naar deze pagina door. Geef uw e-mail adres aan, kies een wachtwoord en accepteer de Algemene Voorwaarden. Met behulp van uw wachtwoord kunt u in de toekomst gemakkelijk in uw eigen account inloggen.

Indien u zich met een smartphone of tablet aanmeldt:

Op de website www.cerascreen.nl vindt u boven rechts een stick figure. Zodra u deze aanklikt, verschijnt de login pagina. Indien u een klantenaccount wenst aan te maken, dient u op de link „Registrieren“ te klikken. Als u "hier“ klikt, sturen we u rechtstreeks naar deze pagina door. Geef uw e-mail adres aan, kies een wachtwoord en accepteer de Algemene Voorwaarden. Met behulp van uw wachtwoord kunt u in de toekomst gemakkelijk in uw eigen account inloggen.