Send prøvene tilbake med DHL Express

For noen tester vil prøver bli returnert via DHL Express. Bare hvis bestillingen inneholder returmerket og instruksjoner for DHL Express, må du sende en ekspresslevering. I alle andre tilfeller bruker du vedlagte konvolutt og sender prøven til postkassen eller postkontoret som vanlig. Instruksjoner for retur mønstre med DHL Express kan lastes ned her.