Jeg fikk ingen bekreftelse per e-post for å aktivere kontoen min.

Du må først sørge for at du allerede har opprettet en brukerkonto hos oss. Du kan bestille produktene våre uten å opprette en konto. Hvis du ikke kan opprette en ny konto, vennligst sjekk spam-mappen din først. Dersom du ikke finner en ordrebekreftelse på e-post kan du be om en ny bekreftelse på e-post. For å gjøre dette, gå til https://my.cerascreen.com/users/confirmation/new Skriv e-postadressen din og klikk på knappen "Send bekreftelsesinstrukser". Hvis det ikke kommer en bekreftelse på e-post, kan du kontakte oss.