Rabattkoder hos cerascreen kan vanligvis innløses kun én gang og bare for ett bestemt produkt. Rett under rabattkoden kan du lese om hvilke produkter du kan bruke koden på. Etter at du har bestemt deg for hvilke produkter du ønsker å bestille, så kan du legge dem i handlekurven din. Etter at du har godtatt vilkårene for salg, så kan du fortsette til kassen. Her har du mulighet til å skrive inn rabattkoden i feltet (se bilde).{IMG} Etterpå kan du klikke på knappen Bruk.