Hvordan kan jeg oppheve bestillingen min? (Etter at jeg har fått produktet)

Du kan returnere produktene i sin opprinnelige tilstand innen 120 dager. Vennligst kontakt oss og oppgi din Test-ID, som du kan finne inne i test-settet og ordrenummeret ditt. For tilbakebetaling bruker vi den samme betalingsmetoden som du valgte for den aktuelle transaksjonen.